Kamper uke 17 Stevningsmogen

Seier i serieåpning for Svene A-lag

Svene - Sande 4-3

Det ble en spennende kamp for Svenes A-lag i serieåpningen hvor vi ledet 3-0 etter halvspilt omgang, før Sande svarte flere ganger, men vi kunne til slutt dra seieren i land.
Det var spente spillere, trenerapparat og supportere som møtte opp denne fredagskvelden for å heie frem "nye" Svene, fullt av lokale gutter, nytt giv og entusiasme.

Les mer …

Møt A-lags treneren Bjørn-Andreas

Svenes A-lag har ligget i dvale siden 2016 sesongen, da mange enten la opp, flyttet eller ble for opptatt. Men før 2018 sesongen begynte ting å røre på seg da Bjørn-Andreas flyttet til bygda og tok kontakt med Svene for muligheten til å stable et A-lag på bena igjen. 
Nå har Svene mobilisert og vekket gamle og nye spillere opp fra dvalen. Selv om treningsfasilitetene ikke har vært optimale har vi hatt treninger en gang i uka i Flesberg gymsal, og det har vært opptil 18 spillere på trening.
Nå starter pre-season med treningskamp førstkommende tirsdag 13. mars borte mot MIF3. I den anledning tar vi en prat med Svenes nye A-trener Bjørn-Andreas.

Les mer …

Seier i siste seriekamp for G15

Vårsesongens siste seriekamp for Svene G15 var borte mot Glassverket mandag 19. juni. Det var 2. plassen mot 3. plassen på tabellen, og vinneren ville stikke av med 2 plassen. 
Det ble en jevn og tøff kamp, men Svene stod igjen som vinnere når kampen var ferdig. Gratulerer!

GIF-Svene

Les mer her.. Glassverket_2_-_Svene_1-2.pdf

4 av 4 for Svene G15

4 av 4 mulige seiere for Svene G15, og fosser videre. Denne gangen ble det en 3-6 seier borte mot Vikersund. 

Vikersund - Svene

Les mer herVikersund_-_Svene_3_-_6.pdf

Bronse+ Sponsorer

 

autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Thursday the 26th. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken