Siste seriekamp for G15

Lier-Svene 8-3jpg

Onsdag 1. november reiste G15 til Tranby for årets siste seriekamp borte mot Lier. 
Forsvar og keeperplassen vår var noe redusert i dag, men vi bestemte oss for å gjøre det beste ut av det. 
Anders og Twan tok en omgang hver i mål og en omgang i forsvar, og gjorde sakene sine bra. Honør for å steppe inn i plasser der hvor vi er reduserte. 
Kampen startet fint for Svene sin del, og etter 5 minutter kommer Henos seg gjennom men blir felt, og vi får staffe. Denne setter Glenn Ole kontant i mål, helt i vinkelen. God straffe og 1-0 til Svene. 
Lier kom sterk tilbake og i første omgang slet vi veldig med deres raske kanter som gang på gang kom seg rundt og la inn. Dette resulterte i hele 5 mål til Lier før pause, og stillingen 5-1 til Lier da dommeren blåste av første omgang. 

2. omgangen var mye bedre av Svene og vi lå tettere sammen, og kombinasjonene våres satt mye bedre, vi hadde flere flotte angrep i en periode. Svenes andre mål starter fra egen 5 meter fra Odin, som finner Glenn Ole som stusser videre til Håvard som igjen drar seg forbi forsvaret, ser at keeper er langt ute, og banker til fra 30 meter og i mål. Fint angrep av Svene!
Dagens siste Svene mål kommer på hjørnespark fra Stijn som finner Glenn Ole som konstant header ballen i mål. 
Lier klarer å putte 3 mål til på oss i andre omgang, men vi fokuserer på de gode prestasjonene i 2. omgang. Vi hadde flere fine kombinasjoner fra midtbanen opp til kanter og inn igjen, og det var ikke langt unna at vi scoret flere. 

Mye god spill fra samtlige i 2. omgang i dag. Og veldig positive tendenser de siste kampene våres hvor vi er tro mot spillestilen vår å prøver å bygge opp angrep med pasning på fot, og få til kombinasjoner fra forsvar til midtbane, opp til kant og til angrep. Vi ser at når vi tør senke skuldrene så fungerer pasningspillet vårt veldig godt offansivt. Det skal være lov å prøve å feile, så lenge vi følger kampplanen og jobber som lag. Det er masse positivt å bygge videre på her, og gleder oss til fortsettelsen.
Det merkes at vi i høst har spilt en divisjon opp, og at vi ofte er litt yngre enn mange av spillerne vi møter, men det er mye god læring av å spille mot de litt bedre og litt eldre. Selv om resultetene ikke har gått helt veien i høst, så har vi gjort mange gode kamper og det skal ikke så mye til før vi snur et tap eller uavgjort til seier. 
Resultet er 1 seier - 4 uavgjort - 5 tap. 
Uavgjort kampene kunne like godt vippet vår favør. Og av 5 tap så er 3 av dem kun tap med 1 eller 2 mål. 

Da tar vi oss en velfortjent ferie, før vi starter opp igjen med litt innetrening og planlegger neste sesong.

Årsbeste av G15 mot Stoppen

Svene-Stoppen 1-1

Tirsdag 24. oktober tok vi imot Stoppen på Stevningsmogen, og vi har hittill i år (vår & høst) kun tapt 2 kamper hjemme. Og vi aktet å holde oppe den gode hjemmestatistikken, selv mot serielederne Stoppen. Vi visste det ville bli en tøff kamp, hvor vi måtte være bunnsolid deffansivt og aggresive offansivt. 
Og kanskje det hjalp litt med skikkelig høstregn? Det var jammen godt noen hadde ryddet bort innbytter bodene våres :) 

Helt fra avspark så vi at Svene var virkelig på idag, lå kompakte og gjorde det vanskelig for motstanderne. Samtidig var vi gode med ball når vi vant den, turte å spille og hadde mange gode kombinasjoner. 1. omgang ble noenlunde gjevn, og til tider var Svene hakke vassere enn serielederne, som ble frustrerte utpå den våte gressmatta. Lagene gikk til pause med stillingen 0-0, og guttene ga klart utrykk for at dette var morro, at vi spilte god fotball og hadde alle muligheter for å ta dette hjem. 

2. omgang fortsatte vi som i første omgang, men denne omgangen hadde vi enda bedre kontroll, og rullet opp flere fine angrep. Det er artig å se når guttene tør spille seg ut bakfra, rulle opp til midtbanen, ut på kant, videre inn, og fram til angrep. Da er det morro å se på! Anders var bunnsolid som keeper i dag, og tok det som kom, tøft ute ved flere anledninger. Vi var nære på å score et par ganger, men litt uheldig ved et par avslutninger, og da litt mot spillets gang scorer selvfølgelig Stoppen ved et gjennomspill som for oss på sidelinjen er en ganske klar offside, og kun 5 minutter igjen av kampen, det føltes veldig surt. Men Sveneguttene bruker dette som ekstra motivasjon og er fast bestemt på å angipe og jage neste mål. Og ganske snart får vi spilt igjennom Glenn Ole som sikkert plasserer ballen mellom baina på keeper og redusering til 1-1, ellevill jubel og bølgen går gjennom Flesberg kommune. 
Vi er nærme å vinne kampen mot slutten, og Stoppen skal være glad det ikke var 5 ekstra minutter da dommeren blåste av, for dette kunne vi tatt. 

Kampen endte 1-1, men for en artig kamp, det er slike kamper vi ønsker oss mer av. Vi er veldig imponert over innsatsen til alle idag! Også er det ekstra stas når treneren til motstanderlaget takker oss for kampen og forteller oss at vi, Svene, var det beste laget de hadde spilt mot i år. 

G15 spilte 2-2 mot Slemmestad

SIF-Svene2-2

Torsdag 19. oktober hadde G15 bortekamp mot Slemmestad, et lag vi har vunnet de to siste oppgjørene mot tidligere. 
I dag kunne vi ane allerede på oppvarmingen at guttene ikke var skrudd helt på, noe hele første omgangen bar preg av. Hele laget hang etter og vi ble bare løpende å jage i en hel omgang hvor Slemmestad var best og ledet fortjent 1-0 til pause. 

I pausen var alle skuffet og vi måtte gjøre noe! Etter en liten peptalk fra trenerne bestemte vi at guttene skulle samles for seg selv og ta pausepraten, ta eierskap til egen innstats og finne ut av hvordan de ville angripe siste omgang. 

Allerede da Svene entret banen for andre omgang så vi at det var et nytt giv i gutta, tenningsnivået var opp mange hakk, de var tette i duellene, pasningspillet satt bedre og nå styrte vi kampen mye bedre. 
Det betalte seg med først en redusering etter fint angrepsspill hvor Henos blir spilt igjennom og reduserer til 1-1. 
Ikke lenge etterpå er det Glenn Ole som kommer seg fri og sender oss i ledelsen 1-2. Svene fortsetter den gode trenden og er farlig frempå noen flere ganger, mens Slemmestad sliter med å komme til de store sjangsene mot oss. 
Dessverre får de et hjørnespark som vår keeper fanger på strek, dommer ser ikke om ballen er ute eller inne, men velger å dømme mål til Slemmestad og 2-2. Alt i alt et fair resultat med tanke på første omgangen vår, men veldig godt kommet tilbake igjen i kampen av Svene.

God kamp for G15 mot Glassverket

Svene-GIF 0-2

Torsdag 12. oktober møtte vi Glassverket hjemme, vi visste vi tok imot et veldig godt lag og at vi var noe reduserert med 2 karantener etter forrige kamp. 
Guttene virker skjerpet allerede ved oppvarmingen, noe de også tok med seg da kampen ble satt igang. 
Det var et meget godt og kjempende Svene lag i dag, noe av det bedre vi har sett av guttene. Disiplinerte bakover, tettere i mann, kommunikasjon og prat var bra og offansivt spilte vi på fot, med bevegelse og på kant. Svene hang absolutt med, men desverre gikk Glassverket til pause med 0-1 ledelse etter scoring på hjørnespark. 

2. omgang var til og med bedre enn første, alle løp og ville mye, til tider presset vi Glassverket såppas mye at de hadde alle mann i forsvar. Vi hadde flere muligheter, spesielt Stijn hadde gode frispark som ble skumle hver gang, og Glenn Ole var farlig frempå ved et par anledninger. Men det ville seg ikke helt foran mål, hvor vi manglet litt på den siste helt avgjørende delen av spillet for å score. Helt på tampen av kampen, like før dommeren blåser av scorer Glassverket igjen ved et langskudd som noe heldig går inn. 
Stor ros til forsvaret i dag ved Anders (Twan), Stijn, Odin og Siem som virkelig stod frem i fraværet av både Knut og Bjørnar, og sammen med Sander hadde god kontroll bak. 
Midtbane og angrep var dispiplinerte og tettet rom, jobbet godt defansivt og offansivt.
Kunne nevnt alle ved navn i dag, for en meget godt gjennomført kamp. Dette må vi jobbe videre på, og trene litt mer på den siste fasen av spillet foran motstanderens mål. God kamp gutter! 

G15 Straffebonansa og tap

Mandag 10. oktober reiste vi til Drammen for å møte DBK. Det var rett etter høstferien og i første omgang så kunne det kanskje virke som det fortsatt var høstferie i Svene. DBK styrer det meste av spillet og scorer også første målet, men i perioder så glimter Svene til noe som gjør av Svene leder 1-2 til pause etter to mål av Glenn Ole, 2 flotte prestasjoner.  
2. omgang skulle utarte seg annerledes, Svene startet denne omgangen bedre og vi hang bedre med i spillet. Men på en kontring av DBK kommer en DBK spillere seg fri og alene med keeper, Knut prøver å ta igjen mann og avverge scoring, men er uheldig å takler mann, rødt kort og straffe. Denne setter DBK i mål og utligning til 2-2 og Svene må spille med 10 mann resten av kampen. 
Litt senere skjer det igjen at DBK kommer igjennom, og denne gangen er det Bjørnar som er litt for sen, ny straffe til DBK, men vi slipper unna med gult kort. Straffen settes i mål og 3-2 til DBK. 
Mot slutten av kampen lager vi igjen en straffe! Det ble dagens andre gule kort på Bjørnar, og Svene redusert til 9 mann. Straffen redder Sander og sluttresultatet ender 3-2 til DBK.

Ny kamp og ny muligheter til torsdag når vi tar imot Glassverket hjemme.

DBK - Svene 3-2 

Bronse+ Sponsorer

 

autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Tuesday the 23rd. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken