Fotball Forsikring 2017

Informasjon om Fotball Forsikring finnes på denne linken

Forsikringen gjelder for alle som har betalt aktivitetsavgift.

Det er også mulig å kjøpe individuell forsikring for perioden 1. mars 2017 til og med 28.februar 2018. Bruke denne linken for bestilling.

 

G15 - God kamp mot Lier

Svene G15 fortsetter den gode hjemmestatistikken, og er ubeseiret hjemme i høstsesongen. Vi visste det ville bli en tøff kamp mot et godt Lier lag som hadde gjort sakene sine bra hittil. Svene la opp til en 4-1-1-3-1 formasjon for å få bedre kontroll bak og midten mot et pasningsikkert lag og satse på kontringer og hurtige overganger. Det ble en veldig spennende kamp hvor det var en kjempe innsats og vilje i Svene laget. Lier scorer første målet etter litt missforståelse i Svene forsvaret, men det tar ikke lang tid før Svene svarer på en kontring, ved Knut som forserer opp fra forsvar og sender Siem gjennom alene med keeper. Siem er iskald og venter ut keeper før han rolig plasserer ballen i mål og utligning til 1-1. 
Lier hadde mange muligheter til å avgjøre i dag, men vi greide å stresse de til dårlige avslutninger. Mot slutten av kampen hadde Lier en enorm sjangse, fra kort hold skyter Lierspiller knallhardt mot Svenes mål, men Sander har en KJEMPE redning, helt rått, ryktes at flere i publikum satte kaffen i halsen der. 
Kampen ender 1-1, og Svene skal være fornøyd med det og spesielt med innsatsen og arbeidet de la ned. 

Svene-Lier1-1

Høstens første seier for G15

Tirsdag 5. sept skulle Svene G15 møte Slemmestad 3 på hjemmebane. Guttene var veldig sultne på å vinne, og utover andre omgang viste vi "gamle" takter og spilte god angrepsfotball. Flott spill, fine angrep og 4-0 seier til Svene.

Svene - Slemmestad3 4-0

les mer om kampen her.. Svene_-_Slemmestad_3_4-0.pdf

Målrik kamp for G15 mot Stoppen

Det ble en målrik kamp mot Stoppen 2 på Lier Stadion. Svene hang godt med i 1. omgang, men 2. omgangen ble tung og sluttresultatet endte 7-4 til Stoppen hvor deres ene spiss ble den store forskjellen denne kampen. 
Ny kamp allerede i dag for G15 og ny sjangse til å revansjere oss. 

Stoppen-Svene7-4

Ler mer om kampen her.. Stoppen_2_-_Svene_7-4.pdf

Poengdeling for G15

Det var duket for høstens første hjemmekamp på Svene gress for G15 mot DBK.
Svene kommer under 0-2 før vi våkner, og da våknet vi for allvor. Etter solid innstats og godt spill hentet vi inn forspranget og reduserte til 2-2. Siste delen dominterte Svene men vi klarte dessverre ikke score flere, men høstens første poeng er vi fornøyd med. 

Svene - DBK 2-2

Les mer om kampen her.. Svene_-_DBK_2-2.pdf

Bronse+ Sponsorer

 

 

 autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 Logo Sense 4f

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Saturday the 23rd. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken