Informasjon ang. treningsavgift i Fotball gruppa

Opprettet torsdag 06. april 2017 Skrevet av Kristin Kjenaas

Svene IL Fotball har våren 2017 gått over til et nytt registrerings- og betalingssystem i fra Superinvite. Målet er å forenkle administrering av klubben og frigjør tid vi kan bruke til fotball aktivitet og utvikling i stedet. Superinvite er et norskt system utviklet spesielt for idrettsklubber og gir deg mulighet til å betale avgifter med alle type betalingskort.

 

 Man må være medlem i Svene IL (hovedlaget) for å være med i organisert aktivitet som klubben arrangerer. Hvis du ikke er medlem sender du en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så ordnere du enten familie eller enkelt medlemskap. (Hvis du er medlem ble faktura for dette medlemskapet  ble sendt ut i mars.)

 Vi har nå sendt ut eposter til alle som var medlemmer i fotballgruppa i 2016 med informasjon om betaling av treningsavgift for denne sesongen. Sjekk spam mappa hvis du ikke finner mailen!  Vennligst bruk denne linken til registrering. I denne registreringen vil vi også be om samtykke til å publisere bilder i regi av idrettslaget og en bekreftelse på at Holdningskontrakten er lest og forstått. Trenerne vil også sørge for at alle spillere og foresatte signerer denne i tiden som kommer. Vi gjør dette for å øke fokus på holdninger og respekt bland spillere og voksne tilknyttet klubben vår.  

Hvis du IKKE har fått epost fra Superinvite (f.eks hvis du er nytt medlem), så bruk denne linken under for å registrere og betale treningsavgift

Link til betaling

 

Hvis noe er uklart, vennligst ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Bronse+ Sponsorer

 

autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Tuesday the 23rd. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken