G15 - God kamp mot Lier

Opprettet tirsdag 19. september 2017 Skrevet av Sebastian Heinrich Ådland

Svene G15 fortsetter den gode hjemmestatistikken, og er ubeseiret hjemme i høstsesongen. Vi visste det ville bli en tøff kamp mot et godt Lier lag som hadde gjort sakene sine bra hittil. Svene la opp til en 4-1-1-3-1 formasjon for å få bedre kontroll bak og midten mot et pasningsikkert lag og satse på kontringer og hurtige overganger. Det ble en veldig spennende kamp hvor det var en kjempe innsats og vilje i Svene laget. Lier scorer første målet etter litt missforståelse i Svene forsvaret, men det tar ikke lang tid før Svene svarer på en kontring, ved Knut som forserer opp fra forsvar og sender Siem gjennom alene med keeper. Siem er iskald og venter ut keeper før han rolig plasserer ballen i mål og utligning til 1-1. 
Lier hadde mange muligheter til å avgjøre i dag, men vi greide å stresse de til dårlige avslutninger. Mot slutten av kampen hadde Lier en enorm sjangse, fra kort hold skyter Lierspiller knallhardt mot Svenes mål, men Sander har en KJEMPE redning, helt rått, ryktes at flere i publikum satte kaffen i halsen der. 
Kampen ender 1-1, og Svene skal være fornøyd med det og spesielt med innsatsen og arbeidet de la ned. 

Svene-Lier1-1

Bronse+ Sponsorer

 

autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Thursday the 22nd. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken