G15 Straffebonansa og tap

Opprettet tirsdag 10. oktober 2017 Skrevet av Sebastian Heinrich Ådland

Mandag 10. oktober reiste vi til Drammen for å møte DBK. Det var rett etter høstferien og i første omgang så kunne det kanskje virke som det fortsatt var høstferie i Svene. DBK styrer det meste av spillet og scorer også første målet, men i perioder så glimter Svene til noe som gjør av Svene leder 1-2 til pause etter to mål av Glenn Ole, 2 flotte prestasjoner.  
2. omgang skulle utarte seg annerledes, Svene startet denne omgangen bedre og vi hang bedre med i spillet. Men på en kontring av DBK kommer en DBK spillere seg fri og alene med keeper, Knut prøver å ta igjen mann og avverge scoring, men er uheldig å takler mann, rødt kort og straffe. Denne setter DBK i mål og utligning til 2-2 og Svene må spille med 10 mann resten av kampen. 
Litt senere skjer det igjen at DBK kommer igjennom, og denne gangen er det Bjørnar som er litt for sen, ny straffe til DBK, men vi slipper unna med gult kort. Straffen settes i mål og 3-2 til DBK. 
Mot slutten av kampen lager vi igjen en straffe! Det ble dagens andre gule kort på Bjørnar, og Svene redusert til 9 mann. Straffen redder Sander og sluttresultatet ender 3-2 til DBK.

Ny kamp og ny muligheter til torsdag når vi tar imot Glassverket hjemme.

DBK - Svene 3-2 

Bronse+ Sponsorer

 

autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Thursday the 22nd. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken