Årsbeste av G15 mot Stoppen

Opprettet onsdag 25. oktober 2017 Skrevet av Sebastian Heinrich Ådland

Svene-Stoppen 1-1

Tirsdag 24. oktober tok vi imot Stoppen på Stevningsmogen, og vi har hittill i år (vår & høst) kun tapt 2 kamper hjemme. Og vi aktet å holde oppe den gode hjemmestatistikken, selv mot serielederne Stoppen. Vi visste det ville bli en tøff kamp, hvor vi måtte være bunnsolid deffansivt og aggresive offansivt. 
Og kanskje det hjalp litt med skikkelig høstregn? Det var jammen godt noen hadde ryddet bort innbytter bodene våres :) 

Helt fra avspark så vi at Svene var virkelig på idag, lå kompakte og gjorde det vanskelig for motstanderne. Samtidig var vi gode med ball når vi vant den, turte å spille og hadde mange gode kombinasjoner. 1. omgang ble noenlunde gjevn, og til tider var Svene hakke vassere enn serielederne, som ble frustrerte utpå den våte gressmatta. Lagene gikk til pause med stillingen 0-0, og guttene ga klart utrykk for at dette var morro, at vi spilte god fotball og hadde alle muligheter for å ta dette hjem. 

2. omgang fortsatte vi som i første omgang, men denne omgangen hadde vi enda bedre kontroll, og rullet opp flere fine angrep. Det er artig å se når guttene tør spille seg ut bakfra, rulle opp til midtbanen, ut på kant, videre inn, og fram til angrep. Da er det morro å se på! Anders var bunnsolid som keeper i dag, og tok det som kom, tøft ute ved flere anledninger. Vi var nære på å score et par ganger, men litt uheldig ved et par avslutninger, og da litt mot spillets gang scorer selvfølgelig Stoppen ved et gjennomspill som for oss på sidelinjen er en ganske klar offside, og kun 5 minutter igjen av kampen, det føltes veldig surt. Men Sveneguttene bruker dette som ekstra motivasjon og er fast bestemt på å angipe og jage neste mål. Og ganske snart får vi spilt igjennom Glenn Ole som sikkert plasserer ballen mellom baina på keeper og redusering til 1-1, ellevill jubel og bølgen går gjennom Flesberg kommune. 
Vi er nærme å vinne kampen mot slutten, og Stoppen skal være glad det ikke var 5 ekstra minutter da dommeren blåste av, for dette kunne vi tatt. 

Kampen endte 1-1, men for en artig kamp, det er slike kamper vi ønsker oss mer av. Vi er veldig imponert over innsatsen til alle idag! Også er det ekstra stas når treneren til motstanderlaget takker oss for kampen og forteller oss at vi, Svene, var det beste laget de hadde spilt mot i år. 

Bronse+ Sponsorer

 

autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Tuesday the 23rd. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken