Siste seriekamp for G15

Opprettet torsdag 02. november 2017 Skrevet av Sebastian Heinrich Ådland

Lier-Svene 8-3jpg

Onsdag 1. november reiste G15 til Tranby for årets siste seriekamp borte mot Lier. 
Forsvar og keeperplassen vår var noe redusert i dag, men vi bestemte oss for å gjøre det beste ut av det. 
Anders og Twan tok en omgang hver i mål og en omgang i forsvar, og gjorde sakene sine bra. Honør for å steppe inn i plasser der hvor vi er reduserte. 
Kampen startet fint for Svene sin del, og etter 5 minutter kommer Henos seg gjennom men blir felt, og vi får staffe. Denne setter Glenn Ole kontant i mål, helt i vinkelen. God straffe og 1-0 til Svene. 
Lier kom sterk tilbake og i første omgang slet vi veldig med deres raske kanter som gang på gang kom seg rundt og la inn. Dette resulterte i hele 5 mål til Lier før pause, og stillingen 5-1 til Lier da dommeren blåste av første omgang. 

2. omgangen var mye bedre av Svene og vi lå tettere sammen, og kombinasjonene våres satt mye bedre, vi hadde flere flotte angrep i en periode. Svenes andre mål starter fra egen 5 meter fra Odin, som finner Glenn Ole som stusser videre til Håvard som igjen drar seg forbi forsvaret, ser at keeper er langt ute, og banker til fra 30 meter og i mål. Fint angrep av Svene!
Dagens siste Svene mål kommer på hjørnespark fra Stijn som finner Glenn Ole som konstant header ballen i mål. 
Lier klarer å putte 3 mål til på oss i andre omgang, men vi fokuserer på de gode prestasjonene i 2. omgang. Vi hadde flere fine kombinasjoner fra midtbanen opp til kanter og inn igjen, og det var ikke langt unna at vi scoret flere. 

Mye god spill fra samtlige i 2. omgang i dag. Og veldig positive tendenser de siste kampene våres hvor vi er tro mot spillestilen vår å prøver å bygge opp angrep med pasning på fot, og få til kombinasjoner fra forsvar til midtbane, opp til kant og til angrep. Vi ser at når vi tør senke skuldrene så fungerer pasningspillet vårt veldig godt offansivt. Det skal være lov å prøve å feile, så lenge vi følger kampplanen og jobber som lag. Det er masse positivt å bygge videre på her, og gleder oss til fortsettelsen.
Det merkes at vi i høst har spilt en divisjon opp, og at vi ofte er litt yngre enn mange av spillerne vi møter, men det er mye god læring av å spille mot de litt bedre og litt eldre. Selv om resultetene ikke har gått helt veien i høst, så har vi gjort mange gode kamper og det skal ikke så mye til før vi snur et tap eller uavgjort til seier. 
Resultet er 1 seier - 4 uavgjort - 5 tap. 
Uavgjort kampene kunne like godt vippet vår favør. Og av 5 tap så er 3 av dem kun tap med 1 eller 2 mål. 

Da tar vi oss en velfortjent ferie, før vi starter opp igjen med litt innetrening og planlegger neste sesong.

Bronse+ Sponsorer

 

autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Tuesday the 23rd. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken