Seier i serieåpning for Svene A-lag

Opprettet søndag 22. april 2018 Skrevet av Sebastian Heinrich Ådland

Svene - Sande 4-3

Det ble en spennende kamp for Svenes A-lag i serieåpningen hvor vi ledet 3-0 etter halvspilt omgang, før Sande svarte flere ganger, men vi kunne til slutt dra seieren i land.
Det var spente spillere, trenerapparat og supportere som møtte opp denne fredagskvelden for å heie frem "nye" Svene, fullt av lokale gutter, nytt giv og entusiasme.

20180420 223934God start

Det var et ivrig og hardtarbeidende Svene-lag som startet kampen best, og vi tok tidlig kommando i kampen, og etter ca. 10 minutter er det Benjamin Ravnaas som får ballen på venstrekanten, dribler og drar av noen mann og skyter oss i ledelse 1-0. Ikke lenge etterpå vinner vi et hjørnespark som Sebastian setter direkte i mål. Og etter halvtime spilt spilles Athit gjennom Sande forsvaret, gjør ingen feil alene mot keeper og sender oss opp i en solid 3-0 ledelse.

I denne perioden er vi veldig gode, og har god kontroll i forsvaret ledet av kaptein Olav Ravnaas Lien, sammen med stoppermakker Jonas Meisner, og backene Anders Hjerpeton og Petter Fjerstad.

Men mot slutten av omgangen blir vi slitne og man kan se at treningsgrunnlaget er litt tynt blant flere av oss etter langt opphold uten fotball. Sande tar gradvis mer over og presser oss bakover. De får betalt etter en feilpasning som Sande snapper opp, spiller seg gjennom og reduserer til 1-3.
Dette holder seg til pause, og det kan vi takke dagens keeper Torstein Wingestad for, som både redder straffe og har en utrolig redning som selv kattekvinnen ville missundt der han strekker seg så lang han er og får pirket bort en ball helt nede i hjørnet som alle så skulle til å gå inn.

Spennende 2. omgang

2. omgang ble jevnere, og det er Sande som scorer omgangens første mål og ny spenning i kampen. Ikke lenge etter svarer vi og det er Athit som får ballen på hjørnet av 16 meteren, kommer seg forbi og skyter, ballen går i leggen på Sande forsvarer og går i bue over keeper og stillingen 4-2 til oss.  

Utover kampen er det Sande som presser på, og reduserer igjen etter tellefeil av oss, Sandespiller spilles fri innenfor 16 metere og reduserer til 4-3.

Herifra og ut kriger vi heroisk for å dra i land seieren, og når dommeren blåser av kampen kan vi og publikum slippe jubelen løs.

20180420 213541

Gode unggutter

Det er ekstra artig at ungguttene har tatt nivået så godt. I dag har vi med Torstein Wingestad som gjør en mer enn godkjent kamp som keeper og redder oss ved flere anledninger, og ekstra gledelig er at Svene har fått en keeper duo i Torstein og Sander Nilsen Mojaren, som vi skal få mye glede av fremover.
Anders Hjerpeton har hatt en meget god sesongoppkjøring og fortsetter det gode spillet i dag på backen.
På midtbanen har vi Ola Wingestad, Henrik Bringsrud Sannes og Benjamin Ravnaas som debuterer på A-lags nivå og gjør en veldig god kamp. I tillegg kommer Odin Dokken Berget innpå i 2. omgang og tar nivået med en gang på midtbanen og holder unna for oss på midten.
Stijn Adriaanse kommer også innpå i 2. omgang som spiss, og jobber knallhardt på hver ball og lager trøbbel for Sande forsvaret.
Vi har også Bjørnar Kjønstad Halvorsen som var med i kamptroppen, men måtte dessverre melde frafall pga skade, men kom selvfølgelig å heiet.

 BB: Athit Laobappha

Trenerens ord

Hva skal man si om denne kampen; den hadde alt. Mange mål, diskutable situasjoner, strafferedning og en deilig seier til oss. Den første halvtimen er vi veldig veldig gode og har full kontroll på kampen. Vi viser hvor mye som bor i oss, tross et rimelig tynt treningsgrunnlag, noe som gjør at jeg har stor tro på oss som lag utover sesongen. Det må legges til at 10 av 15 spillere i troppen er under 20 år, Og det er imponerende hvordan de har tatt seniornivået på kun få kamper. Selvom vi blir slitne og de siste 15 minuttene er "hawaiifotball" så drar vi i land en fortjent og meget deilig seier.

- Bjørn-Andreas

Dagens tropp:

Svene-Sande

Innbyttere: Sander Nilsen Mojaren, Stijn Adriaanse, Odin Dokken Berget, Marius GP.

Målscorere:

      1-0   Benjamin R
2-0 Sebastian
3-0 Athit
3-1 Sande
3-2 Sande
4-2 Athit (selvmål)
4-3 Sande

Bronse+ Sponsorer

 

autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Wednesday the 23rd. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken