Tap, men god kamp av A-laget

Opprettet tirsdag 01. mai 2018 Skrevet av Sebastian Heinrich Ådland

Stoppen2-Svene3-0

 

2. seriekamp for Svenes A-lag og vi visste det kom til å bli en veldig tøff kamp mot et godt, sterkt og rutinert Stoppen 2 lag som startet serien med 12-1 seier. Vi valgte derfor en litt mer defansivt formasjon for å ligge mer kompakt bak, og satse på kontringer. Kampen startet som vi fryktet, og Stoppen ledet 2-0 etter 15 minutter.

Tøff start

Vi så fort at Stoppen ønsket å trille ball ut til kanter for å legge inn foran mål, eller satse på frispark, hjørnespark og generelt dødballer. Begge de 2 første målene kom på heading, hvor de var både sterkere og høyere enn oss. Litt etter litt kom vi inn i kampen, og når vi var tett i Stoppen spillerne ble de stresset og vi flyttet oss lenger opp på banen og begynte å skape sjanser. Stoppen ble frustrerte når vi gav dem dårlig tid og tok opp kampen mot dem. Spesielt Athit, Peder og Stijn var tøft oppi Stoppen, og da var det artig å se godt voksne menn bli grinete og dytte når unggutter gir dem sin egen medisin. 

Resten av første omgang var det vi som hadde overtaket, og var mye mer med i spillet. Torstein og forsvaret ryddet fint unna de gangene Stoppen kom på besøk. 
2-0 holdt seg til pause, men vi følte vi absolutt hadde muligheten her etter å ha kommet så godt med i kampen. Et mål og kampbilde kunne endre seg i vårt favør.
Vi fokuserte på å fortsette å være tett i motspillere og jobbe knallhardt hjemover. 

20180430 202753

God 2. omgang

I 2. omgang var vi med fra start og skapte mye trøbbel for Stoppen. Vi hadde noen gode sjanser etter flott spill fra venstrekanten med fine kombinasjoner fra Halvor, Benjamin R og Benjamin N. hvor vi klarte å spille oss fri, men manglet dessverre litt på den siste avgjørende fasen. Men vi fortsatte å prøve, og turte å spille på fot og la ballen gå fort. 

Både Athit og Halvor hadde et par store sjanser som kunne resultert i utlikning. Vi hadde også et par tvilsomme situasjoner hvor spesielt den ene veldig gjerne kunne vært straffe til Svene når Halvor blir bokset ned av keeper. 
Hadde en av disse situasjonene gått vår favør og vi klart å satt den i mål så kunne kamputfallet blitt annerledes. Men så skjer det som så ofte skjer når et lag presser på for mål, Stoppen kommer på en kontring på kant, får lagt den inn, og selvfølgelig header de dagens tredje i mål og 3-0 til Stoppen. Dette er helt på tampen og resultet ender 3-0. Føltes litt surt da vi hadde trua på å vinne 2. omgangen. 

Vi skal uansett ta med oss at dette var et sterkt resultet borte mot Stoppen 2, som nok er storfavoritt til å vinne avdelingen. 
Hvis vi klarer å ta med denne instillingen og spillet videre i de neste kampene skal Svene bli et vanskelig lag å slå. 

Gode prestasjoner

Torstein står nok en god kamp i mål og har at par avgjørende inngrepener for oss.
Forsvaret gjør en meget solid kamp med Olav, Jonas, Stijn og Andreas som stoppere, og Petter, Anders og Peder på backene. De er tøffe i duellene, og rolige når vi får ball og tør spille oss ut. 
Midtbanen jobbet knallhardt i dag, det var en tøff kamp med mange tunge løp, noe Henrik, Halvor, Benjamin Ravnaas, Marius og Athit løste bra, mye innvolvert og gode kombinasjoner offensivt. 
Rollen som ensom spiss ble løst av Benjamin Nikolaisen og Athit, og det var en tung jobb, men de løp på hver ball og skapte mye ugang, og med litt tur hadde vi satt et par i mål. 

Stor takk til Svene supporterne som tok seg turen for å heie på oss, det settes pris på!

Dagens tropp

Tropp Stoppen-Svene

Innbyttere: Andreas, Peder og Halvor

Mål:

1 - 0 Stoppen (7 min)
2 - 0 Stoppen (13 min)
3 - 0 Stoppen (88 min)

Bronse+ Sponsorer

 

autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Saturday the 14th. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken