Poengdeling på Svene gress

Opprettet tirsdag 29. mai 2018 Skrevet av Sebastian Heinrich Ådland

Svene - GIF 3-3

A-laget skulle endelig spille første hjemmekamp på Svene gress, vår gamle fort. Sola varmet, kiosken var åpen og publikum strømmet på, det var duket for en herlig fotballkveld på Svene. 

 Vi startet kampen ganske greit og følte vi hadde god kontroll på kampen, og var offansivt frempå og presset Glassverket høyt på banen. Dagens første mål kommer etter kombinasjon på venstre kant hvor Benjamin Ravnaas kommer seg løs og sender oss i ledelse 1-0. 
Ikke lenge etterpå er det Benjamin Nikolaisen som kommer seg fri og banker inn 2-0 til Svene.
I denne perioden føler vi at vi har rimelig god kontroll på kampen og det er god stemning. 

Etter første innlagte vannpause faller vi litt mer bakpå og Glassverket kommer mer inn i kampen. Herifra og ut blir det en mer jevnspilt kamp, og litt før pause er det Glassverket som kommer seg gjennom og reduserer til 2-1. 

2. omgang blir mer dramatisk, og Glassverket er mer med. Vi klarer ikke presse dem samlet høyt på banen, og da får de spillet litt inn i sin bane med høye baller over forsvaret vårt og setter press på oss. Glassverket kommer gjennom på en av de lange ballene og utlikner til 2-2 og ny spenning i kampen. 

Litt etter litt kommer vi litt mer med i kampen igjen og skaper noen sjanser som vi ikke klarer å omsette i mål, men vi trøbler fortsatt med balansen i laget når Glassverket spiller høyt over oss. 

Det blir en litt merkelig situasjon når Glassverket har innkast høyt oppe på banen og Stian dekker opp mann innenfor 16-meteren. En Glassverket spiller legger seg ned uten kontakt og får straffe! Dommeren mener han ble dyttet, men det var ganske klart ingen armer innvolvert og til og med motstanderne smiler når de får straffe. Det føltes litt urettferdig, og straffen settes i mål og Glassverket har snudd kampen til 2-3. 

Det blir spennende til siste slutt, da vi nekter å gi opp. Og helt mot slutten, sendes en krosser opp fra Svene, ballen blir stusset videre til Benjamin Ravnaas, som tar med seg ballen innover og skyter forbi keeper og i mål! Da slipper både vi og publikum jubelen løs. Siste spark på ballen nesten og det føltes godt og fortjent å utlikne til 3-3.

3-3 blir sluttresultatet og fortsatt ubeseiret hjemme. 
Takk til de rundt 60 oppmøtte og god stemning.

Svene-GifFoto: Kristin Kjenaas

Bronse+ Sponsorer

 

autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Saturday the 14th. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken