Tap i lokalderby for A-laget

Opprettet fredag 15. juni 2018 Skrevet av Sebastian Heinrich Ådland

Svene-Jondalen2-6

Det var bygget opp til fotballfest på Svene gress denne torsdagskvelden. Det var meldt mange tilskuere, kiosken var åpen og til og med musikk og speaker var rigget opp. Det var veldig god stemning, og vi gledet oss til å spille kamp. 
Etter oppstilling før kamp, hvor hver spiller ble presentert fra speakerbua, satte dommeren kampen i gang.

 Vi startet kampen best og var hurtig oppi Jondalen og offensive. Skapte en del trøbbel for motstander og fikk betalt etter 5 min. hvor Benjamin Nikolaisen sender oss i ledelsen 1-0. Vi er veldig gode i ca. 10 min, så begynner det å glippe for oss..
Redusering 1-1 kommer etter at Jondalen drar seg inn fra venstrekant, kommer seg fri i 16-meteren og banker den lavt i nærmeste hjørne. Utover 1. omgang er det Jondalen som har kontrollen og presser på, mens vi blir litt passive og skaper lite. 
Gjestene scorer 3 mål til før pause og lagene går til pause med 1-4 resultet. 

Etter pause er det vi som starter best igjen og igjen er det etter 5 min. av omgangen Benjamin Nikolaisen som viser seg frem, et stjernetreff fra 35 meter går rett i vinkelen og ellevill jubel og en liten spenning i kampen. 
Vi er mer med i kampen denne omgangen, og det blir mer jevnspilt, men det er allikevel Jondalen som putter 2 mål til og går seirende ut av lokalderby med resultet 2-6. 
Et fortjent resultat, og vi ser Jondalen har mere tyngde, erfaring og ro over spillet sitt, og vi gratulerer med seieren. 
Men vi ønsker revansje til høsten :)

Vi må fokusere på å ta med det positive videre, og bygge lag. Med mange unge i laget så vil prestasjonene variere, men vi har det utrolig artig med fotball.
Og det er gledelig å se flere lokale spillere tilbake som Ruben Pettersen, Stian Sandbæk, Amund Svendsrud, og Erling Trahaug som alle gjør en veldig god kamp. 

Og ekstra takk til alle (70-80 personer) som tok turen for å se og heie, og for alle som bidro til forbredelsene og rammen rundt kampen, ekstra stas med speaker og kommentator. Det ble en veldig god fotballopplevelse, selv uten seier. 

Dere kan også se hva Laagendalsposten skrev her.

Svene-JondalenKamptropp

Bronse+ Sponsorer

 

autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Monday the 11th. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken