Uavgjort for A-gutta

Opprettet tirsdag 19. juni 2018 Skrevet av Sebastian Heinrich Ådland

Godset-Svene3-3

Siste bortekamp før sommerferie møtte vi Strømsgodset 3, dette var ut i fra tabellen et lag vi skulle være jevne mot. Men første omgang skulle vise seg å være alt annet enn jevn..

 1. omgang var kanskje vår dårligste omgang i år, og ikke så mye å skrive hjem om. Vi ble løpende gjennom og etter godset spillere som trilla ball mellom oss. Heldigvis kom de seg ikke til mange store sjanser, men de spilte seg gjennom oss en gang, og det var nok til at de scoret og gikk til pause med 1-0 ledelse. 

Etter noen justeringer i pausen, hvor vi la om til 5 i midten og satte presset litt lavere på banen så ble det plutselig et annet Svene lag. Nå var vi mye mer i spillet, klarte å bygge opp angrep og øynet muligheter. Kampen var mer jevnspilt nå, men det var alikevell Godset som fikk første målet i omgangen etter innlegg hvor godset spiller for heade alene mot mål og 2-0 ledelse. 
Men så tok vi over banespillet og skapte uroligheter, og vi får betalt etter en halvsjanse hvor vi får retur som Ola Martinius banker inn redusering til 2-1. 
Litt senere er det et veldig fint Svene angrep hvor Henrik blir spilt opp, sender en klassepasning over til Benjamin R. som alene med keeper chipper ballen over og i mål, og utlikning 2-2. Nå var det spenning igjen, og kampen bølget frem og tilbake hvor begge lag ville ha seieren. 
I et godset angrep blir vi litt sene og på et lavt innlegg flikker godset spiller ballen med hælen og forbi Svene keeper, også er det Godset som igjen er i ledelse 3-2. 

På grunn av frafall og skader valgte vi høre med Twan Adriaanse om han kunne spille kamp i dag, noe han gjerne ville og utover i 2. omgang fikk Twan (15 år) sin debut på A-laget. Twan ble rask med i spillet og hadde flere gode innvolveringer. Både innlegg foran mål og kom selv til sjanser. Og mot slutten av kampen kommer Twan igjen opp i angrep, får ball og blir tatt av Godset forsvaret, dommeren blåser og peker mot straffemerket!
Det blir bra jubel hos oss da, men straffen må først tas. Det er Benjamin N. som stiller seg opp og banker den sikkert nede til venstre og utlikning 3-3. 

Begge lag kjører på de siste minutter for å få ledermålet, men kampen ender 3-3. 
Dette er noe vi ut i fra kampbildet kan være godt fornøyd med. og hvis vi kan glemme første omgang og kan ta med det positive så gjør vi kanskje vår beste omgang (2. omg) på lang tid.
Også er det ekstra stas når nye ungutter debuterer på seniornivå og gjør en så god figur, god kamp Twan!

Til fredag er siste kamp før sommerferie, på Svene gress, kl. 20:00. 
Møt opp og hei oss frem :)

Svenegutt-HEI!

Bronse+ Sponsorer

 

autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Thursday the 4th. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken