Seier og tap for A-laget

Opprettet tirsdag 21. august 2018 Skrevet av Sebastian Heinrich Ådland

Høstsesongen er i gang for Svene A-lag. Mandag 13. august fikk vi med oss 3 poeng borte mot Sande. 
I går gikk vi på en skrell mot serieleder Stoppen hjemme på Stevningsmogen. 

Sande 2 vs. Svene

Sande-Svene

Sande var et lag vi slo i vårsesongen og vi øynet muligheten for poeng denne gangen også, men da måtte det innsats til i bunn. Vi startet kampen godt og hadde spillmessig overtak og kom på noen farligheter, og halveis i omgangen får vi også straffe, som Benjamin Nikolaisen banker i mål og 1-0 ledelse. Etter dette mister vi litt presset og slipper Sande mer med i kampen, som gjør at de kommer til sine sjangser, og mot slutten av omgangen er det Sande som dribler seg gjennom og reduserer til 1-1. 
2. omgang er mer jevnspilt og begge lag produserer noen store sjangser, men det er vi som går opp til 2-1 etter fint Svene-angrep hvor Athit til slutt scorer. Mot slutten jobber vi heroisk for å dra i land seieren, og vi er nærme å gå opp til 3-1 når Benjamin Ravnaas dribler seg gjennom og blir felt, ny straffe til Svene. Dessverre settes straffen utenfor. Men vi kan uansett juble for seier og 3. poeng. 

Svene - Stoppen 2

Svene-Stoppen

Første hjemmekamp i høst skulle vi ta imot serielederne Stoppen 2, som hadde vunnet alle kampene sine. Vi visste vi møtte et godt, rutinert og effektivt lag, og bestemte oss for å være tett oppi dem og gi dem minst mulig rom. 
Dette fungerte tidvis veldig bra i 1. omgang hvor vi ikke slapp til Stoppen mye, men de scoret omgangens eneste mål og vi gikk til pause med 0-1 til Stoppen. 

2. omgang skulle bli værre for Svene, vi gikk litt tom for krefter, og klarte ikke være like tett opp i markeringen og slapp Stoppen stadig mer til. Og Stoppen er effektive og straffet oss hardt. Ikke så mye å skrive hjem om denne andre omgangen som vi taper hele 6-0, og kampen ender da med de stygge sifrene 0-7 til Stoppen 2. 

Vi reiser kjærringa allerede til fredag når vi møter Konnerud 3 borte.

Bronse+ Sponsorer

 

autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Thursday the 4th. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken