A-gutta tapte mot Konnerud

Opprettet lørdag 25. august 2018 Skrevet av Sebastian Heinrich Ådland

2018-08-25

Det ble dessverre nok et tap for Svenes håpefulle, og igjen ødelegger vi for oss selv med en dårlig omgang, nå var det en førsteomgang langt under parti. 
Men positivt med en veldig god 2. omgang og et par spillere som fikk sitt første A-lags mål.

 1. omgang - under parti

Vi har hatt en lei tendens i år å ha en dårlig omgang per kamp, og det var ikke noe annerledes i dag, og det føltes ekstra surt mot et Konnerudlag som vi følte vi var spillmessig på høyde med og hadde mulighet for poeng. 
De to første målene til Konnerud kommer av markeringssvikt hos Svene, og hvor Konnerud fra 1-2 meter alene får skyte ballen i mål.
Men spillmessig er vi til tider med, og vi har blitt gode på å spille ball bakfra, men sliter veldig med å tre den videre via midtbanen og opp.
Benjamin Ravnaas spilte en god omgang og gjorde seg mye spillbar i midtbanen, men vi må nok som lag jobbe litt mer med denne delen av spillet. 
Lystpunkt da vi får frispark ved hjørnet av 16. meter, og Marius GP, a.k.a. SLEGGA, banker frisparket rett i mål, flott scoring av Marius og vi var med igjen. 

Litt senere får Konnerud et frispark ut av ingenting, og Svene raser! Og mens vi urutinert er opptatt av å klage vår nød til dommeren, setter Konnerud frisparket høøøyt og over keeper og i mål, og 3-1 til Konnerud. De klarer å kommer seg gjennom nok en gang før pause, og lagene går til pause med stillingen: Konnerud (4) - Svene (1). 

2. omgang - over parti

I pausen var vi veldig irriterte på oss selv, og bestemte oss for å gå utpå i 2. omgang og virkerlig trøkke til i ha full innstats! Og det var et helt annet Svene-lag utpå der i 2. omgang, og ikke minst vi klarte flere ganger å spille oss opp til midtbanen og videre på kant / spiss, herlig! 

Også... 10 år etter veddemålet (les HER), før gangveien mellom Svene og Lampeland, etter lang og trofast tjeneste, er ventetiden over.. Hjørnespark for Svene, legges mot bakerste stolpe, også er det JONAS MEISNER som setter den i mål, og den er godkjent, det har skjedd! Jonas har scoret :) 

Vi presser på etter målet og har så lyst å få poeng i denne kampen, vi har flere sjanser, men tiden begynner å renne ut. Men så mot slutten av omgangen, nest siste spark på ballen så er det Stijn Adriaanse som fyrer løs fra 20 meter og setter den i hjørnet. Dette var også Stijn's første mål på senior nivå, dog ikke så lang ventetid.
Når ballen sparkes igang igjen så blåser dommeren av kampen og det blir et 3-4 tap.

Veldig positiv 2. omgang som vi vinner 2-0 og slipper ikke Konnerud til en ordentlig sjanse. Neste kamp er onsdag 29. august hjemme på Stevningsmogen kunstgress mot Nybyen. Vi skal gjøre alt for å få 2 gode omganger og en fin fotballopplevelse.

SVENEGUTT HEI!

Bronse+ Sponsorer

 

autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Wednesday the 15th. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken