Bare nesten for A-laget mot Nybyen

Opprettet torsdag 30. august 2018 Skrevet av Sebastian Heinrich Ådland

 Svene-Nybyen3-4

 Det ble bare nesten for Svenes A-lag hjemme mot Nybyen, men det ble alikevell en veldig spennende kamp, spesielt 2. omgang var vi veldig gode og det hadde ikke vært ufortjent om det ble poengdeling. Det ble i tillegg noen veldig fine Svene angrep og god kamp for de som tok turen til Stevningsmogen denne kvelden. 

Under til pause

Før kamp var vi veldig fokuserte på å være "påskrudde" og "på" fra start, noe vi har slitt med denne sesongen, og ville ta med godfølelsen fra 2. omgangen mot Konnerud inn i denne kampen. 
Oppvarmingen var god, og vi var veldig bestemte på å gjøre en god innsats fra start. 
Men det er Nybyen som startet best og var gode på å trille ball og presse oss, og de fikk bestemme mye i midten og komme til gode sjangser. Innsatsen og viljen vår var der, men hang den ene meteren etter og fikk ikke ordentlig grep om kampen. 
Det blir dessverre litt personlig feil og opptelling som gjør at Nybyen kommer til gode skuddmuligheter innenfort 16 meteren, og scorer 3 "enkle", men fine mål, og Nybyen leder 3-0! Men Nybyen mister fokus og tenker mer på hvor mange mål de kommer til å putte i dag, mens Svene sakte men sikkert begynner å komme inn i kampen. 
Helt mot slutten av 1. omgang kommer Svene til en flott angrep på høyrekanten som Athit setter bak keeper, og lagene går til pause med stillingen 1-3. 

Sterk omgang, men bare nesten bra nok

i 2. omgang så er det Svene som kjører på, og vi stresser Nybyen til å gjøre feil og de blir frustrerte. Da tar vi bare mer og mer over spillet. 
3-2 kommer etter en superb soloprestasjon av Athit som dribler av ca 20 mann (føltes slik, men var nok 4-5 mann) før han banker den i mål, ellevill jubel og vi øynet håp!

Dessverre kommer Nybyen på en av få sjanser denne omgangen, da en Nybyen spiller skyter fra 20 meter og rett i mål. Flott skudd og 2-4, synd for Svene som hadde en god periode til nå. 
Men Svene gir seg ikke, og vi matet på, og fikk ny uttelling når Stijn får ballen og scorer (2. kamp på rad!), og det er ny liv i kampen, 3-4. 

Nå er Nybyen virkelig frustrerte og prøver å drøye tid, og treneren deres roper at de skal "ta det gule kortet" hver gang Svene kommer i angrep. 
Det gir oss bare mere motivasjon og vi går for neste målet. Vi er så nærme så nærme flere ganger, og på overtid får vi hjørnespark hvor vi sender alle mann opp. Svenes keeper er med og skyter, men forsøket blir dessverre reddet på strek, og kampen ender 3-4 og seier til Nybyen. 
Det hadde ikke vært noe å si på om det hadde blitt poengdeling, og også seier til Svene her (med Svene biller på :), veldig god gjennomført kamp. 

Man of the Match: Athit! 2 flotte scoringer, og masse innvolveringer. Bortsett fra scoringene, tok han også et langt og viktig løp hjem hvor han avverget en kjempe sjanse til Nybyen.
Slik innstilling liker vi!

Bronse+ Sponsorer

 

autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Wednesday the 15th. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken