Påmelding til konkurranser - frist for utøverne

Opprettet tirsdag 18. november 2014 Skrevet av Stian Fritz Dokken

For skiskytterrenn- og langrenn med Online betalingsløsning:

 

For å tilpasse oss den nye hverdagen med Online betalingsløsning, så ber vi om forståelse for at vi som klubb må legge inn noen interne rutiner:

 

    • Ved påmelding til renn, så må dette gjøres innen tre dager før satt påmeldingsfrist. Eks; hvis påmeldingsfrist er den 20de i måneden, så må påmelding ha skjedd innen den 17de.
    • Ved senere påmelding, frem til endt påmeldingsfrist, så må dette betales av den enkelte utøver. Den enkelte kan få dette refundert ved å sende dokumentasjon for påmeldingsavgift til kasserer i Skigruppa (husk kontonummer)
    • Eventuell påmelding (hvis mulig) etter fristens utløp, må som tidligere skje ved henvendelse fra den enkelte utøver til rennadministrasjon for gjeldende arrangement. Ved etteranmelding, så betales dette også av den enkelte utøver. Den enkelte kan få selve påmeldingsavgiften refundert ved å sende dokumentasjon for påmeldingsavgift til kasserer i Skigruppa (husk kontonummer).  Ekstra avgift for for sen påmelding refunderes ikke.

  • Eventuelle avmeldinger må også gjøres innen tre dager før satt påmeldingsfrist.

 

Disse rutinene innføres for at betalingsansvarlig skal kunne ha en overkommelig oppgave med å utføre betalinger til de enkelte renn, og for å redusere risiko for at sene påmeldinger ikke registreres som betalt, og derved påmeldt til det enkelte renn.

 

For spørsmål angående Online betalingsløsning kan følgende kontaktes:

  • Betalingsansvarlig Skiskyting: Grete Blørstad, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Betalingsansvarlig Langrenn: Leni Fjellestad, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Bronse+ Sponsorer

 

autosilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 gullik-bekjorden

 

 

flesberg jern og bygg

                                

Bronsesponsorer

 

     

        

              

 

arne kjenaas

 Chip Teknikk2 AS

 

              

Wednesday the 15th. Template by 888poker bonus. © Svene IL | Postboks 007, 3621 LAMPELAND | mail: post@svene.no | Utviklet av Frode Dokken Juul | Webmaster Stian Fritz Dokken