Seriestart!

633 dager (1 år og 10 måneder) har gått siden forrige seriekamp for A-laget. 15.oktober 2019 sto Drafn 2 på motsatt banehalvdel på Fjell kunstgress. På mandag er det tilfeldigvis samme lag vi møter på samme bane når serien endelig sparkes i gang igjen!

Vi har gjennomført 3 treninger og en treningskamp i sommer (forrige mandag mot MIF 3) og føler vi har tatt steg siden sist sesong i 2019. Mange spillere er med videre og blitt nesten 2 år eldre, noe som passer fint i vår unge stall. Vi har ambisjoner om å bite godt fra oss i høst og er veldig spent på hvor vi står mot de andre lagene. I 2018 kom vi på 8.plass med 11 poeng (16 kamper, 0,85 poeng i snitt) og i 2019 kom vi på 6.plass med 18 poeng (14 kamper, 1,28 poeng i snitt). Klarer vi å matche antall poeng som i 2019 på 9 kamper (2 poeng i snitt om vi klarer dette), skal vi være godt fornøyd med sesongen!  

Denne sesongen spilles det kun enkel serie (møter hvert lag kun én gang) og det blir gjensyn med Drafn 2 fra 2018 og 2019, samt Sande 2 og Konnerud 3 fra 2018. Berger 2 er et nytt lag i seriesystemet, sammen med Rundtom.  Huringen 2 blir et nytt bekjentskap som spilte i den andre 7.divisjonsavdelingen i 2019. Skiold 2 er nyoppstartet av året, i likhet med Skoger 2 (førstelagene spiller i 6.divisjon). Nordre Sande har tidligere vært et samarbeidslag med Sande sitt førstelag, men vil fra 2021 stå på egne ben avskilt fra Sande SK.

Det forventes en åpen serie der mange lag kan ta poeng fra hverandre.

Lagspresentasjon:

Drafn 2 (førstelag i 5.divisjon) kom på 4.plass i 2018 og 5.plass (plassen foran oss) i 7.divisjon 2019.  De viste i enkeltkamper at de kan slå de fleste lagene i divisjonen. Hvem som kommer ned fra førstelaget avgjør nok hvilket lag vi møter og hvor høyt på tabellen de havner denne sesongen. Ikke overraskende om de havner som sist, rundt midten av tabellen. Motstander på Fjell kunstgress kommende mandag.

Konnerud 3 (førstelag i 4.divisjon og andrelag i 6.divisjon). De kom på 6.plass i 2018 og 7.plass i 2019, havner fort her i år også. Konnerud 3 er et lag vi møtte i 2018, der de ikke møtte opp på Stevningsmogen og de vant knepent 4-3 på Konnerud. Vi møter de i serien hjemme neste fredag (13.august) på Stevningsmogen. Møter de opp denne gangen?

Rundtom, nyoppstartet denne sesongen som vi vet lite om. Det vi vet er at trenerteamet har fortid i Fjell, Skiold, Glassverket, Drammen FK og breddelaget til Strømsgodset. Vi forventer å møte et spillende lag, de har i tillegg signert flere spennende spillere fra Fjell, Åssiden og Åskollen fra høyere divisjoner. Får de satt sammen disse til et lag blir de skumle. Vi møter de borte fredag 20.august.

Sande 2 (førstelag i 4.divisjon) som kom på jumboplass i 7.divisjon både i 2019 og 2018, men har i takt med førstelaget sine opprykk i seriesystemet (rykket opp fra 6.divisjon til 4.divisjon på 2 år) forsterket seg kraftig. Sande 2 åpnet sterkt og slo Nordre Sande 5-1 i serieåpningen, og det forventes at dette laget blir å se høyt oppe på tabellen i inneværende sesong. Vi møter Sande 2 hjemme på Stevningsmogen mandag 30.august.

Huringen 2 (førstelag i 4.divisjon) kom på 6.plass i sin 7.divisjonsavdeling i 2019. Et lag som var nyoppstartet dette året. Spennende å se hvilket lag hurumlaget mønstrer denne sesongen, med sin gressmatte på Huringen stadion et vanskelig lag å møte denne sesongen. Vi tar turen til Huringen stadion søndag 5.september.

Nordre Sande. Nok et Sande-lag, og kanskje det svakeste laget fra Sande på nåværende tidspunkt? Laget som nok vil havne på nedre halvdel kommende sesong, var tidlig på 2000 – tallet et 4.divisjonslag og beste laget i Sande. Hvor mange fotballspillere finnes det i sandeområdet? Vil noen bytte mellom lagene før overgangsvinduet stenger? Bortekampen fredag 17.september gir oss svaret!

Skoger 2. (førstelag i 6.divisjon) Nyoppstartet av året. Førstelaget satser stort på opprykk etter at Stordammen (tidligere lagnavn) gikk inn i Skoger IL. Hvor mye vil de satse på andrelaget? Et lag vi tror ikke vil blande seg inn i toppen kommende sesong. Vi møter de hjemme mandag 27.september.

Skiold 2 (førstelag i 6.divisjon). Skiold har i flere sesonger hatt «problem» med for mange spillere på A-laget. I år har de løst det med å opprette et andrelag. Forventer å møte et solid lag, men som likevel ikke vil blande seg inn i toppen. Fredag 1.oktober står Skiold på motsatt banehalvdel på Marienlyst kunstgress.

Berger 2 (førstelag i 4.divisjon) har tatt over Nordre Sande sin plass som samarbeidslag for Sande sitt A-lag, forventes også å bite godt i fra seg i årets 7.divisjon.  Vi møter Berger hjemme i siste runde mandag 11.oktober.

Del saken

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Siste innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *